Silberbauer & Blomseth

20230630

June 30, 2023 Klaus Silberbauer & Thomas Blomseth Season 6 Episode 87
Silberbauer & Blomseth
20230630
Show Notes

Halvvejs gennem 2023 og med Klaus tilbage efter rejseri — der også kommer til at spille en rolle i episoden — vender vi ét på ingen måde repræsentativt udvalg aktualiteter:

  • Havis- og havtemperaturanomalier, global opvarmning og Klaus’ nylige førstehåndoplevelse af indlandsisens afsmeltning — som har en besynderlig forbindelse til historien om…
  • Implosionen af OceanGates undervandsbåd Titan ved vraget af Titanic. 
  • Ny modellering af Betelgeuse Betelgeuse Betelgeuse! der indikerer, at vi måske kan komme til at opleve en supernova i solsystemets nærhed i vores levetid. It’s showtime!
  • Apples annoncering af Vision Pro, og hvordan headsettet hæver det teknologiske stade og ændrer på spillereglerne for AR/AR/mixed reality  — eller som Apple gerne vil, at vi kalder det: spatial computing.  

----

Det er sjovt at lave podcast, men det tager også tid og koster penge. Det eneste vi beder om til gengæld – hvis du altså kan lide det, vi laver – er at du smider stjerner, og måske oven i købet en lille anbefaling, efter os på Apple Podcast. Det betyder alverden. Vi higer jo allesammen efter anerkendelse i en eller anden form.

Husk at følge os på Twitter (@silberblom), på Mastodon (@silberblom@mstdn.social) og på Instagram (silberblom).

Linktree