Silberbauer & Blomseth

Special: Sommer, sol og SARS-CoV-2 (I pandemiens tåge 20)

July 20, 2023 Klaus Silberbauer & Thomas Blomseth Season 6 Episode 88
Silberbauer & Blomseth
Special: Sommer, sol og SARS-CoV-2 (I pandemiens tåge 20)
Show Notes

Hvis man har taget vores over et år lange pause i I pandemiens tåge-serien som udtryk for, at vi også er faldet for narrativet om, at COVID-19 nu bare en sygdom som alle andre, at pandemien er ovre, og at alt er ved det gamle igen, så kender man os ikke særlig godt. 
I episode 20 i serien prøver vi at kanalisere vores opsparede frustration over den generelle opgivenhed og fortrængning af pandemiens realiteter over i en kritik af de sociale dynamikker inden for medicin og disses vidtrækkende konsekvenser for hele verdens befolkning. SARS-CoV-2 har vist sig at være en formidabel virus til at udnytte vores sårbarheder, både de biologiske og epistemiske, og COVID-19 er en sygdom, der ikke er noget som helst godt at sige om at få én eneste gang — endsige igen og igen. 
Slap af drenge, tænker du måske. Lev med det. Dø af det. Who cares?
Slap selv af. We care.

----

Det er sjovt at lave podcast, men det tager også tid og koster penge. Det eneste vi beder om til gengæld – hvis du altså kan lide det, vi laver – er at du smider stjerner, og måske oven i købet en lille anbefaling, efter os på Apple Podcast. Det betyder alverden. Vi higer jo allesammen efter anerkendelse i en eller anden form.

Husk at følge os på Twitter (@silberblom), på Mastodon (@silberblom@mstdn.social) og på Instagram (silberblom).

Linktree