Silberbauer & Blomseth

Spredt ud

October 02, 2020 Season 1 Episode 19
Silberbauer & Blomseth
Spredt ud
Show Notes

Med internettet har vi fået et globalt, distribueret teknologisk system, der især igennem de sidste tre årtier også har ført til en distribuering af en lang række sociale processer på tværs af nationalstater og institutioner, der traditionelt set har har været portvagter og begrænset adgangen til at få spredt viden og budskaber. 

Inden for det seneste årti er det for alvor blevet almindeligt kendt, at det indebærer både nye muligheder og nye farer. Er vi et sted i den historiske udvikling, hvor vi oplever spændingen mellem, hvad den underliggende tekniske distribuering muliggør, og hvad de — i hvert fald på papiret — centraliserede virksomheder og nationalstater kan håndtere? Er vi klar til at give os hen til en decentraliseret verden?


----

Det er sjovt at lave podcast, men det tager også tid og koster penge. Det eneste vi beder om til gengæld – hvis du altså kan lide det, vi laver – er at du smider stjerner, og måske oven i købet en lille anbefaling, efter os på Apple Podcast. Det betyder alverden. Vi higer jo allesammen efter anerkendelse i en eller anden form.

Husk at følge os på Twitter (@silberblom), på Mastodon (@silberblom@mstdn.social) og på Instagram (silberblom).

Linktree