Silberbauer & Blomseth

New Space

November 19, 2020 Klaus Silberbauer & Thomas Blomseth Season 1 Episode 26
Silberbauer & Blomseth
New Space
Show Notes

Med opsendelsen af Dragon Crew-1-missionen i denne uge skrev NASA og Space X historie. For det er første gang, astronauter sendes på en egentlig mission i et privat rumskib på spidsen af en privat raket.

En ny æra indenfor rumfart er startet, og den føres an af private virksomheder, der må tænke, designe og bygge på langt mere effektive måder, end det gamle NASA og dets overbetalte leverandører kunne.

Vi taler om New Space: Privatisering af rumfart, de nye spillere, og hvad der måtte godt og skidt ved den udvikling. Og så skal vi også høre et førstehåndsvidne fortælle om, hvordan det er at overvære opsendelsen af en Falcon Heavy – og ikke mindst landingen af to førstetrin.

----

Det er sjovt at lave podcast, men det tager også tid og koster penge. Det eneste vi beder om til gengæld – hvis du altså kan lide det, vi laver – er at du smider stjerner, og måske oven i købet en lille anbefaling, efter os på Apple Podcast. Det betyder alverden. Vi higer jo allesammen efter anerkendelse i en eller anden form.

Husk at følge os på Twitter (@silberblom), på Mastodon (@silberblom@mstdn.social) og på Instagram (silberblom).

Linktree