Silberbauer & Blomseth

Produktion

April 15, 2022 Klaus Silberbauer & Thomas Blomseth Season 4 Episode 7
Silberbauer & Blomseth
Produktion
Show Notes

Symbolanalytikeren fra den kreative klasse, der tager hjem fra kommunikationsbureauet for kanalisere sin indre håndværker i fritiden, er nærmest blevet en kliché. 

Industriel fremstilling af produkter i ensartet kvalitet og stort antal er derimod stærkt underkendt, vil vi tillade os at mene. Måske bliver der endda set ned på det her i videnssamfundet? 

Hvordan det foregår, hvordan man kan tænke fysisk produktion, og hvor meget man skal både kunne og vide for at få det til at lykkes er spørgsmål, som vi prøver at nærme os. Og hvordan det så ligefrem er at vokse op med et industrielt produktionsapparat i familien, og hvordan det kan præge én, har Thomas’ sit helt personlige bud på som svar på en let drilsk provokation fra Klaus. Det skal handle om den fysiske fremstillings fordringer

----

Det er sjovt at lave podcast, men det tager også tid og koster penge. Det eneste vi beder om til gengæld – hvis du altså kan lide det, vi laver – er at du smider stjerner, og måske oven i købet en lille anbefaling, efter os på Apple Podcast. Det betyder alverden. Vi higer jo allesammen efter anerkendelse i en eller anden form.

Husk at følge os på Twitter (@silberblom), på Mastodon (@silberblom@mstdn.social) og på Instagram (silberblom).

Linktree