Silberbauer & Blomseth

Twitter

May 13, 2022 Klaus Silberbauer & Thomas Blomseth Season 4 Episode 9
Silberbauer & Blomseth
Twitter
Show Notes

Omstridt. Hadet. Men også elsket. Og slet ikke blandt de største af slagsen. Vores yndling blandt de sociale medier, Twitter, er kommet ekstra i vælten, fordi en vis Elon Musk har fremsat et købstilbud for at afnotere det fra fondsbørsen og gøre det til et privatejet selskab under hans kontrol. 

Det er på alle mulige måder usikkert, hvad der kan komme ud af det. Vi bruger noget navlepilleri om vores egen brug af Twitter hver især og mediets vigtige rolle i vores I pandemiens tåge-serie som opvarmning til mere overordnede overvejelser over, hvad Twitters styrker, svagheder og uforløste potentiale er—og om et ejerskab kan komme til at distrahere Musk fra de andre temmelig vigtige ting, som han har gang i.

----

Det er sjovt at lave podcast, men det tager også tid og koster penge. Det eneste vi beder om til gengæld – hvis du altså kan lide det, vi laver – er at du smider stjerner, og måske oven i købet en lille anbefaling, efter os på Apple Podcast. Det betyder alverden. Vi higer jo allesammen efter anerkendelse i en eller anden form.

Husk at følge os på Twitter (@silberblom), på Mastodon (@silberblom@mstdn.social) og på Instagram (silberblom).

Linktree