Silberbauer & Blomseth

Special: Ude af øje, ude af sind (I pandemiens tåge 19)

June 10, 2022 Season 4 Episode 11
Silberbauer & Blomseth
Special: Ude af øje, ude af sind (I pandemiens tåge 19)
Show Notes

Selv om der er blevet prøvet ihærdigt med en omgang “ude af øje, ude af sind”, er det helt særlige stykke biologi, som udgøres af SARS-CoV-2-virus, langt fra færdig med os.
Covidepidemien i Danmark er forsøgt fortrængt dybt ned i det kollektivt ubevidste, men er så småt begyndt at røre på sig igen. Det overrasker desværre ikke, for vi har fulgt med i tallene.
Det er også i tallene, vi tager vores udgangspunkt, inden vi tager endnu en tur rundt i pandemiens tåge for at prøve at forstå, hvor vi står, og især hvorfor vi ikke kan finde ud af for alvor at sætte os i førersædet frem for at lade virus blive ved at diktere. Viral evolution og senfølger er helt centrale begreber for at forstå, hvilken risiko vi udsætter os for på længere sigt ved ikke at gøre det fornødne nu. 

Bonus: Og hvad sker der lige med abekopper?

----

Det er sjovt at lave podcast, men det tager også tid og koster penge. Det eneste vi beder om til gengæld – hvis du altså kan lide det, vi laver – er at du smider stjerner, og måske oven i købet en lille anbefaling, efter os på Apple Podcast. Det betyder alverden. Vi higer jo allesammen efter anerkendelse i en eller anden form.

Husk at følge os på Twitter (@silberblom), på Mastodon (@silberblom@mstdn.social) og på Instagram (silberblom).

Linktree