Silberbauer & Blomseth

Fra alle os to til alle jer

December 18, 2022 Klaus Silberbauer & Thomas Blomseth Season 5 Episode 80
Silberbauer & Blomseth
Fra alle os to til alle jer
Show Notes

Kalenderen siger: Juletid. Hos Silberbauer & Blomseth har julestemningen imidlertid ikke indfundet sig — i hvert ikke fald ikke til at starte med. 
Klaus forsøger at forcere den frem iklædt smagløs nissehue og bemærkelsesværdigt nok som svoren ateist med en, omend hedensk, julekrybbeopstilling i baggrunden; den tvivlende Thomas må gå til bekendelse og indrømme, at hans næsten 37 timer lange julejazzplayliste står uafspillet hen i år. 
Og det er netop året, 2022, og dets tildragelser, der er problemet. Turen gennem årets episoder, og hvad der nu ellers falder ind, må tage sin begyndelse med pandemi og krig. Men det lysner undervejs med sci-fi, fusionsenergi, generativ AI og alle de gode takter inden for rumfart, inden der efter mere end to timers tilbageblik bliver kigget fremad. Til allersidst: En lettere kryptisk, men nogenlunde sammenhængende julehilsen fra uventet kant. Silberbauer & Blomseth præsenterer: Fra alle os to til alle jer. 

----

Det er sjovt at lave podcast, men det tager også tid og koster penge. Det eneste vi beder om til gengæld – hvis du altså kan lide det, vi laver – er at du smider stjerner, og måske oven i købet en lille anbefaling, efter os på Apple Podcast. Det betyder alverden. Vi higer jo allesammen efter anerkendelse i en eller anden form.

Husk at følge os på Twitter (@silberblom), på Mastodon (@silberblom@mstdn.social) og på Instagram (silberblom).

Linktree