Silberbauer & Blomseth

Special: Aerosoler (I pandemiens tåge 15)

May 14, 2021 Klaus Silberbauer & Thomas Blomseth Season 2 Episode 18
Silberbauer & Blomseth
Special: Aerosoler (I pandemiens tåge 15)
Show Notes

For godt et års tid siden vurderede naturvidenskabelige forskere med speciale i aerosoler, altså partikler, der bæres gennem luften, at de med deres ekspertise kunne bidrage til at bekæmpe COVID-19-pandemien. De havde bemærket, at der var karakteristika ved smitteudbredelsen, som tilsagde luftbåren smitte. 

Lidet vidste de, hvilken hvepserede de stak hånden i ved at forsøge at få biomedicinske institutioner som især WHO og CDC til at tage den viden til sig. 

Selvom Klaus egentlig er pivtræt af Corona, klør Thomas ufortrødent på, og vi taler om forhistorien, paradigmeskift i realtid på Twitter, og at sundhedsmyndighederne bliver nødt til åbent og ærligt at vedkende sig, de har taget fejl, og klart kommunikere, hvad implikationerne er for COVID-19-forholdsreglerne fremover.

----

Det er sjovt at lave podcast, men det tager også tid og koster penge. Det eneste vi beder om til gengæld – hvis du altså kan lide det, vi laver – er at du smider stjerner, og måske oven i købet en lille anbefaling, efter os på Apple Podcast. Det betyder alverden. Vi higer jo allesammen efter anerkendelse i en eller anden form.

Husk at følge os på Twitter (@silberblom), på Mastodon (@silberblom@mstdn.social) og på Instagram (silberblom).

Linktree