Silberbauer & Blomseth

Special: Statler & Waldorf (I pandemiens tåge 16)

August 20, 2021 Season 3 Episode 3
Silberbauer & Blomseth
Special: Statler & Waldorf (I pandemiens tåge 16)
Show Notes

Hvis det ikke var så tragisk, ville det være komisk, at vores såkaldt højtudviklede teknologiske civilisation i 20 måneder har ligget under for en virus, som i dens biologi i realiteten er ganske banal. Hvad der ikke er banalt er den menneskelige faktor. Vi er ikke en rationelt tænkende race, og selv hvis vi var, er rationelle handlinger i krisetider politisk svære i et samfund, der er gearet til at opretholde normalitet. Pandemiens tåge er desværre på mange måder endnu ikke lettet. 
Med en selvpålagt udfordring om ikke kun at køre i samme rille, forsøger vi at udvikle nye pointer og nuancere problemstillingen, mens vi ser både tilbage og frem — fra vores position i logen på balkonen. Det er ikke med vores gode vilje, men gæsten fra “Extremistan”, SARS-CoV-2, er ikke færdige med os endnu.

----

Det er sjovt at lave podcast, men det tager også tid og koster penge. Det eneste vi beder om til gengæld – hvis du altså kan lide det, vi laver – er at du smider stjerner, og måske oven i købet en lille anbefaling, efter os på Apple Podcast. Det betyder alverden. Vi higer jo allesammen efter anerkendelse i en eller anden form.

Husk at følge os på Twitter (@silberblom), på Mastodon (@silberblom@mstdn.social) og på Instagram (silberblom).

Linktree