Silberbauer & Blomseth

Special: RANT IS ON (I pandemiens tåge 17)

November 12, 2021 Klaus Silberbauer & Thomas Blomseth Season 3 Episode 9
Silberbauer & Blomseth
Special: RANT IS ON (I pandemiens tåge 17)
Show Notes

Så gik kongeriget i coronafælden – igen. Desværre ikke overraskende udnyttede virus sine muligheder i de par måneder, hvor COVID-19 ikke var klassificeret som samfundskritisk sygdom. 
Har landspolitikerne og deres sundhedsfaglige og akademiske rådgivere slet ikke lært noget af sidste efterår, og især også fra udlandet, spørger vi blandt andet i en episode, der handler om undren, kritik og krabasksvingeri, og hvor vi kun glimtvis er løsningsorienterede. 
Det har vi nemlig været i så mange andre af I pandemiens tåge-episoderne. Særligt forstemmende er det, der lader til at være ligegyldigheden over for den fare, som næste generation bliver udsat for i form af især senfølger: Ved man ikke, at virus også går efter børnene? Eller er det, som vi ser, uklædelig kynisme, politisk opportunisme og sundhedsfaglig dogmatik i en uskøn blanding? 
Vi taler også om udviklingen i epidemiens nøgletal, én særlig dynamisk model, gør os nogle principielle overvejelser og får sneget en sarkastisk reference til 90’ernes golfkrig ind.
The rant is on…

----

Det er sjovt at lave podcast, men det tager også tid og koster penge. Det eneste vi beder om til gengæld – hvis du altså kan lide det, vi laver – er at du smider stjerner, og måske oven i købet en lille anbefaling, efter os på Apple Podcast. Det betyder alverden. Vi higer jo allesammen efter anerkendelse i en eller anden form.

Husk at følge os på Twitter (@silberblom), på Mastodon (@silberblom@mstdn.social) og på Instagram (silberblom).

Linktree