Silberbauer & Blomseth

Mens vi venter

December 24, 2021 Season 3 Episode 12
Silberbauer & Blomseth
Mens vi venter
Show Notes

Vi har skrællet pebernødder, kogt brunkager, trukket henholdsvis NASA-kasket og nissehue ned over ørerne og rigget et ormehul i tid til, så vi kan sende live på selve juleaftensdag.  

Mens vi venter på juleaften og lysere tider skal vi tale pandemi, rumfart og erkendelse fra kl. 9.30 til 12.00. Vi vil se tilbage på ikke mindre end 33 episoder (det er ligeså mange episoder, som der er Raptor-motorer på Starship – coincidence? We think not!) fra 2021 og causere over hvad, der er sket siden da. Det bliver u-scriptet og på slap line, men så har du noget at lytte til, mens du venter. Eller laver mad, passer børn, får en i sidste-øjeblik-PCR-test eller hvad din dag skal gå med.

Fra begge os til alle jer: Glædelig jul og tusind tak for at lægge ører til vores samtaler, tanker og rants igennem 2021. Vi vender tilbage i 2022 med mere af samme skuffe.


----

Det er sjovt at lave podcast, men det tager også tid og koster penge. Det eneste vi beder om til gengæld – hvis du altså kan lide det, vi laver – er at du smider stjerner, og måske oven i købet en lille anbefaling, efter os på Apple Podcast. Det betyder alverden. Vi higer jo allesammen efter anerkendelse i en eller anden form.

Husk at følge os på Twitter (@silberblom), på Mastodon (@silberblom@mstdn.social) og på Instagram (silberblom).

Linktree